Няколко фрагмента от руски дрон Geran 2 са открити във

...
Няколко фрагмента от руски дрон Geran 2 са открити във
Коментари Харесай

Части от руски дрон Geran 2 са открити в Румъния

Няколко фрагмента от съветски дрон Geran 2 са открити във вторник от екипи на Министерството на защитата и Румънската разследваща работа отвън популации периметър на община Плауру в румънския окръг Тулча. 

" Силите на Министерството на националната защита продължиха търсенето на вероятни фрагменти от дрон, паднал на румънския бряг на река Дунав, вследствие на офанзивите, осъществени през последните седмици от съветските сили против някои цивилни цели и пристанищна инфраструктура в Украйна. В този подтекст, във вторник, 24 септември, експерти от Министерството на националната защита (MApN) и Румънската разследваща работа (SRI) изследваха регион южно от местността Плауру, окръг Тулча, където беше обявено за съществуването на фрагменти от дрон. Изследваният регион се намира отвън обитаемия периметър на община Плауру и не са наранени инфраструктурни детайли ", споделиха от Министерството на защитата във вторник, оповестяват News.ro и Digi24.

Министерството на защитата (MApN) осъжда съветските офанзиви

Цитираният източник показва, че от осъществените на място инспекции е открито, че съответните фрагменти са от съветски дрон Geran 2. " Дадени са за експертиза, според законовата процедура. Министерството на националната защита повтаря безапелационното си обръщение за наказание на тези офанзиви, осъществени от Руската федерация против някои украински цивилен инфраструктурни цели и детайли, които са неоправдани и в съществено несъгласие с нормите на интернационалното право ", прибавят от ведомството.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР