Няколко факта вбесяват в историята с убиеца на треньора Ферарио

...
Няколко факта вбесяват в историята с убиеца на треньора Ферарио
Коментари Харесай

Слави Ангелов: Убиецът на Ферарио Спасов трябва да е в затвора!

" Няколко обстоятелството вбесяват в историята с килъра на треньора Ферарио Спасов. Първо, за какво прокурорът го пуска още преди да е изминал 24-часовия арест? Вярно, в една естествена страна карцерът не трябва да е наказване, наказването би трябвало да е пандиза. Но ние не сме естествена страна и в прекалено много случаи единственото наказване в последна сметка остава ареста ", показа Слави Ангелов след съдбовния случай с футболния треньор Ферарио Спасов.

Начо Панталеев връхлетя върху него с автомобила си и го умъртви на място края Шереметя. Скоростта на първокласния " Мерцедес " е била 150 км/ч.

Журналистът Слави Ангелов, който преди време беше пребит по поръчка, употребява профила си във Facebook, с цел да показа мнението си за убийството.

Ето какво написа той още:

" Второ, за какво не се лишава книжката на килъра? В обществените мрежи доста хора цитират обява на към този момент освободения палач, който се похвалил в коментар, че мерцедеса, с който умъртви Ферарио Спасов, към този момент се ремонтира, само че той даже щял да си купи по-новия модел и "...пак ще ревете по улиците ".

Но най-важният въпрос е - от кое място този 24-годишен водач с брошура от 16 месеца има пари за такава кола, в случай, че най-вероятно е незает. Казват, че бил в мафията с " ало измамите " - той и цялата му фамилия. От дълги години. Все по-богати и все по-безнаказани.

И тук към този момент виждаме за следващ път по какъв начин страната я няма. Защото ще разберем, че живеем в естествена България, когато полицията, данъчните, прокуратурата доста, доста, доста преди съдбовния случай са си задали въпроса от кое място са парите на този домакински любим и цялото му семейство, създали са следствие, потвърдили са несъответствието сред приходите му и метода им на живот и са им лишили всичко.

На него и на целия ромски клан. Включително и мерцедеса. Тогава Ферарио Спасов щеше да бъде жив.
Нормалната страна върви преди събитията. Не съм оптимист, че в миналото това ще се случи в България... ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР