Няколко души в старчески дом в германския град Хаген (Северен

...
Няколко души в старчески дом в германския град Хаген (Северен
Коментари Харесай

И в Германия има случаи на разболели се от COVID-19 след първа ваксинация

Няколко души в старешки дом в немския град Хаген (Северен Рейн-Вестфалия) са се разболели от ковид, макар че са били имунизирани, оповестява вестник " Вестдойче алемане цайтунг ", представен от ТАСС.
Представителят на градската администрация споделя пред изданието, че имунитетът против COVID-19 се образува най-малко 7-10 дни след първата имунизация. Необходими са общо две инжекции на имунизацията, създадена от консорциума BioNTech/Pfizer, с цел да бъде образуван цялостен имунитет. " През това време можете да се болестите ", напомня чиновникът, представен от БГНЕС.
 Нова разновидност на ковид от Южна Африка и Бразилия наподобява понижава резултата на имунизациите Нова разновидност на ковид от Южна Африка и Бразилия наподобява понижава резултата на имунизациите
Учени са разпознали " разновидност дезертьор ", която може да понижи успеваемостта на имунизациите против ковид SARS-CoV-2, оповестява CNN,...
В Германия акцията за имунизация публично стартира на 27 декември, макар че първата имунизация беше направена на 26 декември. До края на 2020 година Германия е получила над 1,3 милиона дози ваксина " Комирнати " на BioNTech/Pfizer. През 2021 година управляващите на страната чакат да получат още 130 милиона дози от имунизациите на BioNTech/Pfizer и Modernа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР