Няколко души са пострадали след редица стрелби рано тази сутрин

...
Няколко души са пострадали след редица стрелби рано тази сутрин
Коментари Харесай

Няколко души са пострадали след масова стрелба в канадската провинция Британска Колумбия


Няколко души са потърпевши след редица стрелби рано тази заран в канадската провинция Британска Колумбия, като един човек е арестуван, оповестиха локални медии и полицията, представени от АП и Ройтерс.

От Кралската конна полиция споделиха, че множеството случаите със пукотевица са в центъра на град Лангли, на към 50 км от Ванкувър, за една пукотевица е обявено от прилежащия град Лангли Тауншип. От полицията не прецизираха какво е положението на потърпевшите.

Властите са разпратили по мобилната мрежа апел към локалните поданици да си стоят вкъщи и да заобикалят сериозните региони, които са блокирани.

Според тв канал Си Би Си простреляните са бездомници и полицията счита, че офанзивите са умишлени. Телевизията цитира източник от конната полиция, съгласно който няколко индивида са убити, само че без да прецизира какъв брой. Очевидец е съобщил, че два джипа, сходни на употребяваните от полицейските спецчасти, са останали наоколо до едно от местопроизшествията. По една от колите имало дупки от патрони.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР