Няколко души са били ранени при експлозия на въздушна бомба

...
Няколко души са били ранени при експлозия на въздушна бомба
Коментари Харесай

Няколко ранени след избухване на бомба от Втората световна война в Мюнхен

Няколко души са били ранени при детонация на въздушна бомба от Втората международна война в немския град Мюнхен , съобщи ДПА.

Детонацията е станала на железопътна строителна площадка наоколо до центъра на града, прецизираха от полицията. Един човек е съществено ранен, други трима са леко ранени .

Una bomba de la Segunda Guerra Mundial explota en Múnich dejando al menos tres heridos, reporta Bild. El suceso ha ocurrido en una zona de obras
— 6w (@6w_es)
В следствието на случая вземат участие специалисти от Службата за неутрализиране на взривни муниции.

Министърът на вътрешните работи на Бавария Йоахим Херман посети мястото и сподели, че по време на строителни работи е била ударена 250-килограмова авиационна бомба . Той пожела бързо възобновяване на потърпевшите.

Не е ясно за какво бомбата не е била открита преди началото на работата в региона. Градските управляващи на Мюнхен нормално правят прецизни и постоянни сондажи, с цел да открият къде може да се намират неизбухнали бомби.

Железопътното придвижване към централната жп гара на Мюнхен е спряно. Говорител на железопътния превоз сподели, че това визира както дългите направления, по този начин и в самия град.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР