Няколко души пострадаха, след като повече от 100 автомобила се

...
Няколко души пострадаха, след като повече от 100 автомобила се
Коментари Харесай

Няколко души пострадаха при верижна катастрофа с над 100 коли в Китай

Няколко души пострадаха , откакто повече от 100 автомобила се блъснаха един в различен при верижна злополука на замръзнал сектор от скоростен път в китайския град Суджоу, провинция Цзянсу, оповестиха през днешния ден държавните медии, представени от Ройтерс. Това е следващият случай, породен от рисковите метеорологични условия на територията на Китай. 

На трагични фрагменти, излъчени в ефира на държавната Китайската централна телевизия и оповестени в обществените мрежи, се виждаха голям брой коли, струпани безсистемно на автомагистралата, като една от колите се бе забила под сериозен ъгъл и по-голямата част от нея е във въздуха, а в близост са разпръснати стъкла и парчета. 

Трима души са били ранени и признати в болница, а шестима са получили леки пострадвания, оповестиха управляващите в Суджоу. Пътното придвижване е възобновено, само че повода за случая към момента се проверява, оповестиха от полицията. 
През последните няколко седмици огромни елементи от Китай бяха наранени от студени талази, снежни стихии и мразовит дъжд, което се отрази на превоза в миг, когато милиони хора бързат да се приберат вкъщи за отпразнуват Китайската Нова година, отбелязва Ройтерс.

През тази седмица държавното управление увеличи равнището на незабавна реакция при ниски температури и стартира осъществяването на няколко проекта за справяне с транспортния поток, доставките и електричеството в провинции и градове, включително Пекин, Хъбей, Шанси, Анхуей и Хубей, заяви китайската държавна организация Синхуа.

Метеорологичната администрация на Китай поддържа нараснало предизвестие за захлаждане и ниски температури в няколко централни и южни области на страната.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР