Няколко души попаднаха в ареста за различни нарушения в Пловдив

...
Няколко души попаднаха в ареста за различни нарушения в Пловдив
Коментари Харесай

Двама карловци преспаха в ареста заради амфетамин

Няколко души попаднаха в ареста за разнообразни нарушавания в Пловдив и региона. Двама карловци, на 26 и на 29 години, са били арестувани във вторник за опиати. При инспекцията от полицейски чиновници в региона на ж.п. гарата в подбалканския град от тях са конфискувани към 8,5 г амфетамин. Образувани са бързи производства за закононарушение. Материалите са докладвани в прокуратурата.

Бързо произвеждане е стартирано против 50-годишен гражданин на Дъбене за закононарушение с акцизни артикули. При инспекция през вчерашния ден в дома му чиновниците на реда разкрили да се съхраняват 18 380 къса цигари на разнообразни марки без български бандерол. Той е арестуван за период до 24 часа в ареста в Карлово.

Междувременно пийнал и недееспособен лидер задържаха тази нощ служители на реда от Раковски. Около 00.15 часа в Белозем, екип на районното ръководство спрял лек автомобил „ Ауди “. При инспекцията било открито, че зад кормилото е 38-годишен, недееспособен лидер. Последвалият тест с техническо средство посочил, че мъжът кара след приложимост на алкохол. Нарушителят е арестуван за период от 24 часа. Образувано е бързо произвеждане.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР