Няколко думи за шоуто на Руди Гела. Незнайно защо той

...
Няколко думи за шоуто на Руди Гела. Незнайно защо той
Коментари Харесай

Виждате ли този, дето пази Гела? Смени си името, след като Бойко го изхвърли от НСО, заради убит водещ

Няколко думи за шоуто на Руди Гела. Незнайно за какво той наричаше публицистите „ сътрудници “, което си е чиста засегнатост към гилдията. Това, че си маниак-фетишист на записи, не те прави публицист.
Руди бил евроатлантик и стоящите до него също. До него е офицерът от Държавна сигурност от Ленинското РПУ Радулов, до него е лицето Светлин Стоянов, някогашен Митев или противоположното. Той бе уволнен скоропостижно от НСО след гърмежа против починалия Боби Цанков. Тогава се оказа, че Митев-Стоянов е охранявал в свободното си време мутри и доближени на мутри. Скандалът бе много сериозен. Всички към Гела и самият бяха наречени от Кирил Петков предишното лято „ герои “ и той персонално им стисна „ честната ръка “, тъй като се отделиха от Има Такъв Народ. Сега не са герои. За записите няма какво да се разяснява, ненужно е.
Моля стратезите на „ Дондуков “№2-„ Майстора “, „ Хладилника “, „ Еленко от метрото “ и останалите векерейци да намерят някакви по-нормални реализатори на театрално-политически постановки. Тези формени идиоти „ изгоряха “ за няма и две години.
 
От профила във фейсбук на журналиста Стефан Ташев
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР