Няколко други членове на семейството са били блокирани под отломките,

...
Няколко други членове на семейството са били блокирани под отломките,
Коментари Харесай

Война Израел-Хамас: Съобщава се, че семейството на журналист от Ал Джазира е убито при израелски въздушен удар

Няколко други членове на фамилията са били блокирани под отломките, а фрагменти онлайн на Ал Джазира изобразяват арабския сътрудник в сълзи в болничното заведение, очевидец на безжизненото тела на членове на фамилията му.

Кадрите го снимаха приклекнал до 15-годишния си наследник Махмуд, който се стремеше да бъде публицист като татко си.

Израел-Газа онлайн актуализации

В по-късни подиуми той беше забелязан да държи седемгодишната си щерка Шам, покрита с плащеница, след нападението в бежанския лагер Нусейрат.

Реалността на палестинците в Сити Газа

В изказване Ал Джазира сподели: „ Домът им беше нападнат в лагера Нусейрат в центъра на Газа, където бяха потърсили леговище, откакто бяха разселени от първичната бомбардировка в техния квартал, след апела на министър-председателя Нетаняху за всички цивилни да се реалокират на юг. "

Хората са " смутени и засегнати " от първичната реакция на лейбъристите към войната Израел-Хамас

Израелските военни не са предложили неотложен отговор на удара, който съгласно известията е бил ориентиран към региона, където фамилията на господин Ал-Дахдух е потърсило леговище, откакто е получило предизвестие за идно наземно навлизане в Газа.

„ Мрежата изрично осъжда безразборното ориентиране и ликвидиране на почтени цивилни в Газа, което докара до загубата на фамилията на Ваел Ал-Дахдух и безчет други “, добави Ал Джазира.

Прочетете още:
Нетаняху споделя, че ще би трябвало да „ отговор за случилото се “ на 7 октомври
Една трета от лечебните заведения в Газа затворени заради липса на гориво

Това идва, откакто Израел ескалира въздушните удари над линията Газа във вторник. Здравните чиновници споделиха, че стотици палестинци са били убити през миналия ден и медицинските заведения са били затворени заради вреди от бомби и липса на електричество.

Масираната въздушна бомбардировка продължи през нощта, до момента в който израелските самолети удряха обекти в Газа, ръководеното от Хамас вътрешно министерство твърди.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР