Няколко дни след ужасяващата си катастрофа, която го извади от

...
Няколко дни след ужасяващата си катастрофа, която го извади от
Коментари Харесай

Крис Фрум: Добре, че съм жив

Няколко дни след ужасяващата си злополука, която го извади от присъединяване в Тур дьо Франс, Крис Фрум проговори за първи път след случилото се, споделяйки, че е " изцяло фокусиран " върху възобновяване си и завръщането на шосето.

Четирикратният първенец от Тур дьо Франс получи франтури на бедрена кост, рамо, врат и ребра, откакто с 54 км/ч се разруши в стена по време на подготовка преди часовника в Критериум Дофине.

34-годишният колоездач ще бъде най-малко 6 месеца отвън колоезденето. " Първо, желая просто да изкажа голяма признателност на всички, които ми изпратиха пожелания за възобновяване след злополуката. "

" Това явно е тежко време, само че получават голяма мощ от поддръжката в последните три дни. Тази голяма вълна на поддръжка беше нещо, което в никакъв случай не съм очаквал. "

" Искам да изкажа моята признателност към екипа, изключително към лекар Ричард Ъшър и неговия медицински щаб, които бяха съвършени след злополуката. В допълнение, благодаря доста за незабавните услуги и на всички в болничното заведение в Роан, които ми помогнаха и ме стабилизираха, както и хирурзите, лекарите и сестрите в университетската болница в Сент Етиен, които направиха повече от нужното, за което постоянно ще съм им признателен. Знам какъв шанс имам да бъда тук и какъв брой дължа на всички парамедици и медицинския екип на надпреварата. "

" Това е огромен удар, само че се концентрирам към бъдещето. Има дълъг път по възобновяване, само че това възобновяване стартира в този момент и съм изцяло фокусиран да се завърна към най-хубавата си форма. "

On the road to recovery https://t.co/JnybEgjjQC pic.twitter.com/HiOZi2h7KZ
— Chris Froome (@chrisfroome) June 15, 2019
" Накрая, желая да благодаря на моята брачна половинка Мишел и моето семейство. Те са били с мен във всяка стъпка по пътя и тяхната обич и поддръжка ще ме стимулира да се завърна допустимо най-скоро ", добави Фрум.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР