Няколко дни след това развълнувани репортери предадоха от Сливен, как

...
Няколко дни след това развълнувани репортери предадоха от Сливен, как
Коментари Харесай

Руски танкове превзеха Сливен. Кой идиот измисли деца да се катерят по оръдие за Коледа?

Няколко дни по-късно разчувствани кореспонденти предадоха от Сливен, по какъв начин военен танк Т-72 нахлу в центъра на града. С него се появиха Дядо Коледа и Снежанка, деца възторжено ги посрещат. Оказва се, че това е сценка от нечия концепция с искания за автентичност, родена във военното министерство или някъде другаде по веригата. Слава Богу, че мероприятието бе съумяло да обезпечи едвам няколко малчугани и техните майки, евентуално свързани с военните от съответното отделение.

Всеки ден научаваме за нови и нови сражения в Украйна, за хиляди жертви, разрушени градове: здания, учебни заведения, детски градини, болници…

.
Руски вид на танк със Снегурочка...

 

Подходящо ли ви се коства в подобен миг военен танк да се кипри на сливенски площад, вместо декориран като шейна автомобил, да вземем за пример. Сто други метода има за привличане вниманието на децата в навечерието на Коледа, вместо да им се навират в очите оръжия, предопределени за водене на война и заличаване на жива мощ и обекти. Военни обясняваха на децата, някои от които качени на самото оръдие, че щели да пазят мира с танковете.

 

Путин също твърди, че пази Русия от нещо си, само че това носи гибел и съсипия, а светът назова неговото ръководство терористично.

.
...вариантът в Сливен...

 

Абсурд е, че изобщо се постанова да водим подобен диалог! По Коледа, когато дребни и огромни се надяват на чудеса и сбъдване на фантазиите!   

 

Фрог нюз

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР