Няколко дни след смъртта на Уилиямс Мартинес се съобщи за

...
Няколко дни след смъртта на Уилиямс Мартинес се съобщи за
Коментари Харесай

Ужас в Уругвай! Две самоубийства с футболисти в рамките на дни

Няколко дни след гибелта на Уилиямс Мартинес се заяви за следващо самоубийство в уругвайския футбол. 27-годишният ляв бек Емилиано Кабрера бе открит мъртъв в четвъртък. Новината беше обявена от негов другар – Фелипе Родригес, който е ляво крило на Манучи след провалянето на тима му с 1:2 от Депортиво Мунисипал във втория кръг от перуанското състезание.

„ Тази година изгубих доста другари. През предходната седмица Уилиямс Мартинес, а довечера Емилиано Кабрера. Трябва да приказваме за това, тъй като живеем в сексистко общество и се опасяваме да приказваме за тези неща. Страдах от меланхолия, само че съумях да продължа напред”, сподели 31-годишният футболист пред перуански медии.

MAS DOLOR.
Otra vida que se va, otro joven que no supimos ayudar.

Hablemos del suicidio, de lo que nos duele, porque hablar es una forma de pedir ayuda... hay señales, hay avisos, aprendamos a ver y a escuchar!

Paz a su familia y a sus seres queridos.

Emiliano Cabrera
QEPD.
— Club Plaza Colonia (@PlazaColonia)
В обществените мрежи няколко клуба към този момент оплакаха гибелта на към този момент някогашния футболист. „ Каква болежка, изчезна различен живот на още един млад мъж, на който не можахме да помогнем. Нека поговорим за самоубството, за това, което ни боли, тъй като говоренето е метод да желаяме помощ. Мир на вашето семейство и вашите близки”, написаха от Клуб Пласа Колония на формалната си страница в Twitter.

Кабрера дебютира за Бостън Ривър във втора уругвайска дивизия, а по-късно минава в испанския Жувентуд де Лас Пиедрас в третото равнище на испанския футбол. След това той играе и за други клубове в Уругвай, само че те не са измежду най-големите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР