Няколко дни след реваксинация с бустерна доза срещу коронавируса в

...
Няколко дни след реваксинация с бустерна доза срещу коронавируса в
Коментари Харесай

Трима в реанимация след реваксинация в Германия

Няколко дни след реваксинация с бустерна доза против ковид в дом за възрастни хора в Оберхаузен-Холтен (Северен Рейн-Вестфалия в Германия) е имало  съществени проблеми с няколко възрастни жители, осведомят немски медии.

Първоначално се съобщаваше за един умрял, само че тази информация бе опровергана, съгласно WDR1. Състоянието на пациентите е нормализирано. 
 Лекар: Не консумирайте сладко преди имунизацията против COVID-19, с цел да намалите страничните резултати Лекар: Не консумирайте сладко преди имунизацията против COVID-19, с цел да намалите страничните резултати
Какви промени би трябвало да се създадат в диетата преди имунизацията против COVID-19, с цел да се понижи вероятността от странични резултати посоч...

В същото време се прецизира, че към 10% от 90 реваксинирани пациенти в града имат съществени здравословни проблеми - най-вече сърдечно-съдови неразположения, дихателни и неврологични нарушавания.

Дали има директна връзка сред реваксинацията и тези случаи, следва да се проверява. Здравните органи в Германия са осведомени за случая и следва инспекция на случаите. Лекари насочат предизвестия да се изчака с слагането на третите дози от имунизациите.

Ваксинацията против ковид стартира в Германия в края на декември. Първи бяха имунизирани възрастните жители, лекари и обществени служащи. Към днешна дата 54,8 милиона германци (65,9% от населението) са получили най-малко една доза ваксина, а към 51,1 милиона души (61,4%) са изцяло имунизирани. Използваните в Германия ваксини са на Pfizer/BioNTech, американските компании Moderna и JohnsonJohnson, както и британско-шведската компания AstraZeneca.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР