Няколко дни след решението да не включи Кристиано Роналдо в

...
Няколко дни след решението да не включи Кристиано Роналдо в
Коментари Харесай

Фернандо Сантош: Оставете Кристиано! Не ми е казвал, че планира да си тръгва!

Няколко дни след решението да не включи Кристиано Роналдо в титулярния състав за миналия мач против Швейцария селекционерът на Португалия Фернандо Сантош разкри по какъв начин тъкмо е уведомил нападателя и какъв е бил неговият отговор на всичко това.

" След като обядвахме в деня на мача, го поканих в офиса си. По явни аргументи той не беше благополучен, тъй като постоянно е бил титуляр. Той ме попита дали в действителност мисля, че това е добра концепция. Проведохме естествен диалог, в който аз изложих моите визии по въпроса и той ги одобри.

Не ми е казвал, че възнамерява да си потегля. Нямаше по какъв начин той да даде по-хубав образец, тъй като видяхте, че той загряваше обикновено, а след това скачаше и празнуваше голове с останалите си съотборници. Даже в края той беше индивидът, който прикани останалите да отидат и да поздравят почитателите ни. Оставете Кристиано на мира, той не заслужава това поради всичко, което е сторил за португалския футбол. Вече не е съвременно непрекъснато Роналдо да бъде апетитен с пръст.

Беше хубаво, че подобен диалог имаше. Щеше да е неприятно, в случай че нямаше. Сега на Мондиала разгадавам титулярите си чак час и половина преди началото на мача, като ги пиша на дъската. По принцип не повеждам такива диалози с всички, само че Роналдо е капитан и заслужаваше това поради всичко, което е постигнал ", сподели още селекционерът.
 Любопитен любимец за идващ клуб на Роналдо
Любопитен любимец за идващ клуб на Роналдо

Смятат букмейкърите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР