Няколко дни след решението да не включи Кристиано Роналдо в

...
Няколко дни след решението да не включи Кристиано Роналдо в
Коментари Харесай

Фернандо Сантош разкри първите думи на Роналдо след новината, че няма да бъде титуляр

Няколко дни след решението да не включи Кристиано Роналдо в титулярния състав за миналия мач против Швейцария селекционерът на Португалия Фернандо Сантош разкри по какъв начин тъкмо е уведомил нападателя и какъв е бил неговият отговор на всичко това. Доскорошният футболиста на Манчестър Юнайтед остана на пейката за старта на осминафиналния дуел от Мондиала, като се появи в игра чак за последните към 20 минути, когато срещата към този момент беше решена.

“След като обядвахме в деня на мача, го поканих в офиса си. По явни аргументи той не беше благополучен, тъй като постоянно е бил титуляр. Той ме попита дали в действителност мисля, че това е добра концепция. Проведохме естествен диалог, в който аз изложих моите визии по въпроса и той ги одобри ”, съобщи Сантош на конференцията си през днешния ден.

Треньорът добави, че Роналдо е реагирал умерено на всичко това и информациите, че бил желал да напуща националния отбор, не дават отговор на истината.

“Не ми е казвал, че възнамерява да си потегля - спокоен е Сантош. - Нямаше по какъв начин той да даде по-хубав образец, тъй като видяхте, че той загряваше обикновено, а след това скачаше и празнуваше голове с останалите си съотборници. Даже в края той беше индивидът, който прикани останалите да отидат и да поздравят почитателите ни. Оставете Кристиано на мира, той не заслужава това поради всичко, което е сторил за португалския футбол. Вече не е съвременно непрекъснато Роналдо да бъде апетитен с пръст ”.

“Беше хубаво, че подобен диалог имаше. Щеше да е неприятно, в случай че нямаше. Сега на Мондиала разгадавам титулярите си чак час и половина преди началото на мача, като ги пиша на дъската. По принцип не повеждам такива диалози с всички, само че Роналдо е капитан и заслужаваше това поради всичко, което е постигнал ”, сподели още селекционерът
 Кристиано Роналдо отново се изниза преди останалите Кристиано Роналдо отново се изниза преди останалите
За злощастие на Роналдо почналият вместо него Гонсало Рамош вкара три гола, което го прави любимец да бъде титуляр и в събота против Мароко на четвъртфиналите.
 Kристиано Роналдо в обществените мрежи: Твърде сплотени сме, с цел да бъдем разрушени от външни сили Kристиано Роналдо в обществените мрежи: Твърде сплотени сме, с цел да бъдем разрушени от външни сили
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР