Няколко дни след края на силния турнир от сериите Мастърс

...
Няколко дни след края на силния турнир от сериите Мастърс
Коментари Харесай

В САЩ се притесниха за Григор

Няколко дни след края на мощния шампионат от сериите Мастърс 1000 в Маями, медията Tennis World USA реши да направи преглед на случилото се във Флорида. Сайтът подреди изненадите, добре представилите се, както и провалилите се тенисисти.

За страдание най-хубавата ни ракета Григор Димитров попадна в третата категория - при неуспехите. Той се завърна на корта след двумесечно неявяване поради контузия в рамото. До последно присъединяване му беше под въпрос, само че въпреки всичко се включи в конкуренцията и успя да в профил Фелисиано Лопес във втория кръг. Джордан Томпсън обаче го отстрани още в идващия мач.

Въпреки контузията, от Tennis World USA изглежда са имали по-големи упования към Григор и по тази причина дефинираха показаното от него на " Хард Рок Стейдиъм " като неуспех. Ето и каква беше късата им оценка за представянето му в Маями:

" Българинът просто се скри от радара на огромните тенисисти. Участие в трети кръг в Маями е нещо огромно за много тенисисти, само че не е задоволително за състезател с неговия гений. Той просто изчезна! ", написаха от уеб страницата по адрес на Димитров.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР