Няколко часа след тежката катастрофа в Комплекса във Враца, стана

...
Няколко часа след тежката катастрофа в Комплекса във Враца, стана
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Вижте ВИДЕО от катастрофата в Комплекса във Враца, шофьорът на „Тойота“-та минал на червено

Няколко часа след тежката злополука в Комплекса във Враца, стана ясно кой е виновникът за нея. След малко следствие, организация BulNews се снабди с видео, на което се вижда какво тъкмо се е случило.
Припомняме, че зверският конфликт стана на кръстовището край кафене „ The Face “ в ж.к. “Дъбника “, а за него писа още веднъж единствено медията ни.



На фрагментите, с които разполагаме, се вижда по какъв начин лекият автомобил „ Тойота “ се движи от „ Пазарчето “ в посока светофара до заведението. Уредбата свети в алено, само че водачът на колата не понижава скоростта, с цел да спре, както е редно съгласно правилника за придвижване по пътищата. Автомобилът продължава придвижването си, при което блъска преминаващия на зелено джип „ Мерцедес “, който се движел в посока КАТ. Едва секунди след удара, светофарът светва в зелено за „ Тойота “-та, обаче към този момент е късно. 
От видеото се вижда, че ударът е бил толкоз мощен, че джипът е изхвърлен на тротоара, а колата се е завъртяла и е спряла зад него. Цяло знамение е, че в същото време по пешеходната зона не са вървели хора, защото краят им най-вероятно е щял да бъде съдбовен. От фрагментите се вижда още, че от другата страна е имало натрупали се чиновници на БКС. Те таман започвали работа, когато пред очите им станал злокобният конфликт. На видеото се вижда по какъв начин след него, общинските чиновници стартират да бягат изплашени в разнообразни направления.
Катастрофата от тази заран е една от най-тежките, които до момента са ставали в града и е цяло знамение, че няма жертви. Съветваме водачите на карат, спазвайки разпоредбите за придвижване по пътищата, а при влошено време - да бъдат още по-фокусирани и прецизни зад кормилото.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР