Няколко часа след старта на промоционалната кампания 5 дни е

...
Няколко часа след старта на промоционалната кампания 5 дни е
Коментари Харесай

Ръст от 40% в продажбата на самолетни билети отчете „България ер“

Няколко часа след старта на промоционалната акция „ 5 дни е петък “, националният транспортьор „ България Ер “ регистрира над 40% растеж на резервациите на самолетни билети по отношение на тези, които обичайно се вършат дневно.

Най-засилен интерес се следи към дестинации като Франкфурт, Цюрих, Виена, Мадрид, Атина, Ларнака, Рим и Милано. Еднопосочните цени от София до двата красиви града в Италия и до столицата на Гърция се оферират за 49 евро в границите на 5-дневната промоционална акция.

Билетите в едната посока до Франкфурт и Ларнака пък костват 59 евро, до Виена и Мадрид – 69 евро, а до Цюрих са по 89 евро.

Освен тези дестинации, в промоционалната акция са включени и Барселона, Палма де Майорка, Москва, Тел Авив, Берлин, Лондон, Париж, Малага, Прага. Местата на специфичните цени са стеснен брой.

Прогнозите на самолетната компания са до края на дългата промоционална акция на 28 ноември резервациите за пътувания да се усилят с над 60% по отношение на тези, които обичайно се вършат дневно.

В рамките на тези 5 дни „ България Ер “ предлага на ниски цени самолетни билети за всички свои директни полети от София, без ограничавания в дестинацията или интервала на пътешестване, и да ги употребяват до края на 2018 година

В акцията са включени и преференциални цени за пътуващите от Варна.

Всеки, който желае да закупи билети, може да го направи през Центъра за обслужване на клиенти, онлайн през уеб страницата на самолетната компания - www.air.bg, или от агентската мрежа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР