Няколко часа, след като бе обявено, че волейболният сезон в

...
Няколко часа, след като бе обявено, че волейболният сезон в
Коментари Харесай

Матей Казийски: Фантастично е, че сезонът ще започне на “Арена ди Верона”

Няколко часа, откакто бе оповестено, че волейболният сезон в Италия ще започва на именитата “Арена ди Верона” с шампионата за Суперкупата на Италия Маурицио Колантони интервюира Матей Казийски онлайн на RAI 2 тъкмо пред римския амфитеатър.

" Да потегли още веднъж от “Арена ди Верона”? Много съм благополучен от това събитие. Жалко е, че Верона не може да бъде основният воин, само че имам вяра, че възобновяването на сезона с такова събитие ще бъде фантастично за цялото волейболно придвижване. И освен от от маркетингова позиция, тъй като това ще бъде историческо събитие за Италия и света, като се има поради обстановката, която претърпяваме. Суперкупата на Италия ще се играе навън и по тази причина се надяваме, че ще има опция да има и повече публика”, съобщи Матей Казийски.

“Верона? Подготвяме се да вдигнем летвата. Тренираме, имаме добър тим и имам положителни чувства, само че значимо е какво ще покажем на игрището. Другото, което желая е да играем пред колкото се може повече почитатели на трибуните”, добави Казийски, който през този сезон ще част от състава на Блу Волей (Верона).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР