Няколко часа преди старта на квалификацията за Евро 2020 между

...
Няколко часа преди старта на квалификацията за Евро 2020 между
Коментари Харесай

Страхотно настроение в центъра на София преди мача с Англия

Няколко часа преди старта на квалификацията за Евро 2020 сред националните тимове на България и Англия, почитателите на „ трите лъва” са окупирали централната част от София. Срещата е от 21.45 часа на Националния стадион „ Васил Левски”.

Привържениците на Англия са пословични със своите песни и положително въодушевление, което предизвикат преди всеки мач на своите любимци.

Очаква се на стадиона довечера да има към 4000 от почитателите на „ трите лъва”. Част от тях „ подгряват” за срещата в на бул. „ Витоша” в София. Заведенията са окупирани от последователите, които се радват на прелестното време в столицата ни и евтината за техния джоб бира.

Малко по-рано през днешния ден стана ясно, че англичанин е умрял в резултат на приложимост на опиати. Смъртта му е настъпила през днешния ден по обед.

Появата на български почитатели измежду британските провокира леко напрежение сред агитките. Полицията обаче съумя да се оправи доста бързо със създалата се обстановка, с цел да не се стигне до конфликти.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР