Някои казват, че Сексът и градът“ е шоу за любовта, а

...
Някои
казват, че Сексът и градът“ е шоу за любовта, а
Коментари Харесай

„Държат се ледено и не го канят на партита си“ -или как „Сексът и градът“ низвергна Крис Нот 


Някои казват, че „ Сексът и градът “ е шоу за любовта, а други – че е шоу за приятелството, само че в случай че погледнете линията, на която сериалът и неговото продължение „ И просто ей по този начин “ останаха правилни, ще разберете, че двигателят на поредицата постоянно е бил модата.

В края на 90-те четири героини от Ню Йорк и техните продуценти зад кадър се подчиниха на растящата в обществото наклонност за разпространение на необвързаната жена в 30-те – притежателка на кариера, дизайнерски дрешник и цветен полов живот.

А 20 години по-късно усетът за мода, настанил се в екипа на „ Сексът и градът “, ги отведе към политкоректната тема с расовото тъждество, небинарния пол и подкрепата за #MeToo придвижването.

В стремежа си да се впише на известното наличие през днешния ден продължението на „ Сексът и градът “ направи огромни взаимни отстъпки с наследството си, като един от най-видимите бе да придърпа представители на „ комфортната “ порода персонажи и да се дистанцира от „ неуместната “.

В тези сметки непотребен се оказа артистът, който изигра Тузара – Крис Нот. През 2021 година, само ден след премиерата на „ И просто ей по този начин “, пет дами обвиниха звездата в принуждение, а целият екип на сериала обществено застана на страната на жертвите.

За по-малко от 24 часа Нот бе погнат от „ културата на анулацията “ (cancel culture) с целия ѝ боеприпас от екстри – остана без мениджъри, загуби функции. По неотложност се наложи и финалната му сцена в „ И просто ей по този начин “ да бъде изрязана.

Две години след медийния възторг отношението на звездите от „ Сексът и градът “ към Крис не се е трансформирало ни минимум.

Негови близки описват пред New York Post, че старите сътрудници на Нот се държат „ ледено “ с него, евентуално от боязън да не се заразят с „ култура на анулацията “.

„ Не го канят на празненствата си. Не му изпращат приветствени картички и не му честитят рождения ден. Той не схваща за какво Сара Джесика Паркър и нейната свита продължават да го изолират и да се държат студено “, споделя източникът на New York Post.

Малко след като материалът излезе онлайн, Крис Нот взе отношение по въпроса.

Той публикува скрийншот на публикацията в страницата си в Instagram с коментара: „ Обикновено не давам отговор на сходни неща. И не знам за какво хората харесват драмата и клюките, само че публикацията, написана от Саманта Ейбрахам (авторката от New York Post), е безспорна нелепост “.

Макар че самият Нот не гледа съществено на слуховете, че сътрудниците му от „ Сексът и градът “ го изолират, предходната година в изявление за подкаста Awards Chatter Сара Джесика Паркър призна, че не си е разменила и дума с сътрудника си, след като бе разгласен за принудител.

„ Не знам дали съм подготвена да приказвам за това (обвиненията против Нот), само че не мисля, че съм реагирала като продуцент. Просто желаех да отработя информацията “, каза екранната Кари Брадшоу и отхвърли да разисква индивида, с който си партнира в шест сезона на „ Сексът и градът “ и два кино лентата.

Междувременно, след като обвиняванията за полово принуждение превзеха медиите през 2021 година, Нот изгуби и ролята си в сериала „ Закрилникът “.

Актьорът играеше някогашен сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ и наставник на основната героиня Робин Маккол (Куин Латифа), само че откакто пет дами обявиха, че са били физически и сексуално тормозени от Нот, героят му бе заличен от поредицата.

В един от епизодите от втория сезон на „ Закрилникът “ на феновете се изяснява, че повече няма да видят героя на Нот, защото той е отпътувал поради тайно разследване на Централно разузнавателно управление на САЩ.

Години, откакто се ошлайфа в облика на „ неприятното момче “ от „ Сексът и градът “, през днешния ден Крис Нот води спокоен живот със фамилията си, надалеч от алените килими и старите си холивудски другари.

Когато шумът около обвиняванията против него утихна, Нот възобнови профилите си в социалните мрежи и в този момент постоянно споделя фотоси от домашния си живот.

Останал зад бариерата на „ културата на анулацията “, Тузара през днешния ден прекарва времето си в развъждането на синовете си и походи измежду природата. И даже да не го канят на празненствата на „ Сексът и градът “, по Instagram страницата му не си проличава да съжалява, оповестява webcafe.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР