Някои зодии могат да се похвалят с преданост и вярност.

...
Някои зодии могат да се похвалят с преданост и вярност.
Коментари Харесай

Това са най-големите кръшкачи сред зодиите

Някои зодии могат да се похвалят с лоялност и честност. Други обаче нарушават свещения обет заради избрани обстановки. А има и едни по-специални човеци, които изневеряват най-често и го вършат, просто тъй като не могат да са единствено с един човек.

Близнаци

Те не виждат нищо ужасно в изневярата, тъй като непрекъснато търсят нови прекарвания. Верността за представителите на тази зодия не е присъща, защото те са извънредно ветровити в любовните връзки. Близнаците изневеряват, тъй като са доста прочувствени и променливи. Когато зародят компликации във връзката, те бягат, с цел да търсят нови усещания, без да мислят за дейностите си. Дори изпитвайки нежни усеща към колегата си, Близнаците се притеглят от неразрешения плод. За тях измяната е нещо обикновено и доста постоянно сменят сътрудниците си. Ако желаете постоянна и щастлива връзка, несъмнено се замислете дали да се хванете с Близнаци!

Стрелец

Огненият Стрелец не е в положение да се оправи с интензивността на пристрастеностите, които се основават в душата му. Представителите на този знак са привикнали елементарно да печелят доверието на противоположния пол, тъй че няма да устоят на опцията да се покажат в цялата си популярност. Предателството за Стрелец не е нещо толкоз неприятно, тъй като по този метод може да избегне скуката в непрекъснатия съюз. Стрелецът доста харесва краткосрочните романи. Партньорът на знака би трябвало да има богато въображение, с цел да задоволи потребностите на ветровитата половинка. Но даже и тогава Стрелецът отново ще потърси развлечение някъде на открито единствено поради новите усещания.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР