Някои знаци ще имат късмет в работата и финансите, но

...
Някои знаци ще имат късмет в работата и финансите, но
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 19-23 ЮЛИ

Някои знаци ще имат шанс в работата и финансите, само че други ще бъдат още по-щастливи, тъй като ще ги залеят вълните на любовта.

Вижте кои са те:
 3 – те зодии, които ще срещнат огромната обич в края на ЮЛИ 3 – те зодии, които ще срещнат огромната обич в края на ЮЛИ
Всеки човек минава през разнообразни стадии от живота си. Среща се с разнообразни хора, претърпява разнообразни страсти, влюбва се по друг начи...

БЛИЗНАЦИ

Въпреки че до този миг не сте били напълно сигурни, тази седмица ще ви се удостовери, че вашият интерес е индивидът, който желаете да опознаете до край и да приемете в живота си. Може би пък да се окаже тъкмо противоположното на вашите разбирания за любовта - не е нужно да е обич от пръв взор, а последователно да навлезе в живота ви и да остане сигурно.

РАК

Тази седмица космосът ви предизвиква да се освободите от страховете си и да прегърнете непознатото. Възможно е да зародят спонтанни благоприятни условия в скута ви и от вас зависи да се възползвате от тях. Може даже да почувствате жилото на приключението, подтиквайки ви да отскочите от всичко, което знаете, и да създадете нови прекарвания. Вие сте гладни за живот и жадни за преживяване отвън този свят и засищането на тези стремежи ще способства доста за вашето персонално израстване. Животът е прекомерно къс, с цел да седиш в профил и да гледаш по какъв начин всички останали вършат нещо самоуверено, раци.
 Тези зодии цялостен живот нямат шанс в любовта Тези зодии цялостен живот нямат шанс в любовта
Любовта е прелестно възприятие, което прави човек благополучен. Прекрасно е, когато в живота ни има човек, който е в положение да ни изслуша,...

ЛЪВ

Тази седмица излъчвате позитивни усеща и сила, лъвове. Сериозно, излъчвате магнетизъм и сурова пристрастеност. Може да откриете, че хората са по-привлечени от вас от нормално, което кара нещата да подправят любовния ви живот. Дори се чувствате по-уверени и сигурни в себе си, подтиквайки ви да извършите нещо грандиозно. Толкова сила и хубост се втурват във вас и светът чака със спотаен мирис, с цел да види какво сте решили да извършите с него.

РИБИ

Енергията тази седмица е толкоз сантиментална и може да усещате пеперуди в стомаха си, до момента в който хората показват възприятията си към вас. Това е идеалното време да отидете на среща с вашата половинка и да извършите нещо незабравимо дружно. Ако сте необвързани обаче сигурно още веднъж няма да скучаете. Около вас ще се натрупат обожатели, които няма да ви оставят намира. Толкова магнетични не сте били от дълго време, риби, насладете се!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР