Някои знаци са силно чувствителни и не могат да се

...
Някои знаци са силно чувствителни и не могат да се
Коментари Харесай

Зодиите, които НЕ могат да скрият своите мисли и чувства

Някои знаци са мощно чувствителни и не могат да се сдържат, когато става въпрос за изложение на техните мисли и страсти. От изражението на лицето и техния взор, събеседниците им могат да схванат доста за тях.

Телец

Телецът изцяло губи надзор над страстите си. В моменти на гняв той в действителност наподобява на ядосан бик, който се втурва към нарушителя с рогата напред. Чувствата на Телец могат да станат толкоз завладяващи, че той даже не се пробва да ги скрие. Ако прочетете на лицето на Телец готовността да нападна, по-добре е да стоите надалеч от него и да не провокирате експанзия. Но изблиците на яд не не престават дълго. Емоционалните стихии се заменят от съгласие и толерантно успокоение на Телеца.

Лъв

Лъвът не счита за належащо да крие мислите си: по лицето му постоянно можете да разберете дали е благополучен или не е задоволен. Този знак е под егидата на Слънцето и сходно на нашето величие обилно споделя с другите своите страсти. Те могат да бъдат както хубави, по този начин и неприятни. Когато е в положително въодушевление, Лъвът заразява с насладата си другите. Но в случай че му завиждате с зло изражение върху него, тогава се пригответе да се отбраните от психологическия му негатив. Лъвовете обилно споделят с близките своите страсти и не се срамят от тях.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР