Някои знаци от зодиака посягат по-често към алкохола от останалите.

...
Някои знаци от зодиака посягат по-често към алкохола от останалите.
Коментари Харесай

Зодиите, които най-често посягат към алкохола

Някои знаци от зодиака протягат ръка по-често към алкохола от останалите. Те просто губят надзор над себе си и нямат възприятие за мярка. Според астролозите всичко зависи от зодията ни и тя постоянно се оказва определяща за склонността ни към пороци. Ето кои са зодиите, които най-често протягат ръка към чашката.
Овен
 Противоположните знаци, които се притеглят Противоположните знаци, които се притеглят
„ Противоположностите се притеглят “ - това е не просто добре позната фраза, а един от главните правила на астрологията, об...
Овенът се подрежда на челна позиция измежду най-общителните знаци. Той обича шумните празненства и в никакъв случай не отхвърля пиво.
Същевременно Овните в никакъв случай не признават, че прекаляват с алкохола и не одобряват това за проблем.

Риби
 Това са най-любвеобилните зодии Това са най-любвеобилните зодии
Има хора, които просто се влюбват като че ли на секундата и обичат да демонстрират своите усеща повече. Често те са доста чувствителни и са на...
Рибите заемат второ място в класацията на най-пиещите знаци. Като всеки воден знак, по този начин и тази зодия не може да живее без шумни купони и незабравими прекарвания.
Рибите пият алкохол, тъй като желаят да са занимателни за близките. Но в същото време представителите на този знак са в положение да управляват себе си даже и в нетрезво положение.
Скорпион
За разлика от Рибите, Скорпионът не знае по какъв начин да се управлява и в никакъв случай не отхвърля покана за ваучър. Заради това свое качеството Скорпионите постоянно се оказват в не изключително приятна обстановка. Под въздействие на алкохола представителите на този знак постоянно постъпват по метод, който ги кара дълго по-късно да съжаляват. Ето за какво за тях е значимо да се научат да се управляват и да знаят мярката си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР