Някои я познават като Мерилин от комедията Немирник“, а други

...
Някои я познават като Мерилин от комедията Немирник“, а други
Коментари Харесай

Джон Траволта: Жена ми беше най-красивият, ярък и любящ човек на света!

Някои я познават като Мерилин от комедията „ Немирник “, а други – като брачната половинка на Джон Траволта в продължение на 29 години. Това, което обаче не знаехме, е че през последните две години от живота си Кели скрито и самоуверено се е борела с рака на гърдата. Тя умря на 12. юли 2020 г. 

Научете повече за живота на Кели, която съумява да остави диря в Холивуд освен с актьорския си гений, само че и като образец за любяща и грижовна майка и брачна половинка.

Трудно детство: Кели претърпява гибелта на татко си

Бащата на Кели умира от удавяне, когато тя е на едвам три години. Майка ѝ Линда, която е шеф на институция за психологично здраве, се омъжва наново. Въпреки загубата Кели не стопира да следва фантазиите си – тя живее в Ирак и Австралия, където учи драма и спектакъл.



Кели взе участие в общо 72 кино лентата и сериала

Актьорският гений на Кели е видян, когато тя е на 16 години. Първите ѝ изяви са в реклами, до момента в който през 1985 година идва моментът за огромния ѝ пробив в комедията „ Немирник “. Следват функции във филми като „ Таен почитател “, „ Близнаци “, „ Джери Магуайър “. На екрана Кели си партнира със звезди като Том Круз, Арнолд Шварценегер, Дани ДеВито, и Джон Траволта.

Среща бъдещия си брачен партньор Джон Траволта на снимачната площадка

Кели и Джон се срещат на снимачната площадка на комедията „ Експертите “ от 1989 година В този миг Кели е омъжена за различен собствен сътрудник - Кевин Гейдж. По-късно в изявление Кели споделя, че бракът им не е бил благополучен и в последна сметка двамата се развеждат още през същата година. Джон и Кели се венчаят през 1991 година



Кели е любяща и отдадена майка

Семейство Траволта има три деца: Джет, Ела и Бенджамин. В свое изявление Кели твърди, че няма по какъв начин да обичаш прекалено много, когато става въпрос за децата.

Губи най-големия си наследник, когато той е едвам на 16 години

Най-голямата покруса в живота на Джон и Кели е гибелта на най-големия им наследник Джет. Момчето умира след пристъп заради Болестта на Кавазаки. Непоносимата болежка от загубата едвам не унищожава брака им, до момента в който не се ражда синът им Бенджамин. „ Той донесе в дома ни нов дух и смисъл. Появата му беше ново начало и донесе наслада на всички. “ – споделя Джон, говорейки за новородения си наследник.

Бракът на Джон и Кели продължава 29 години

Въпреки сложните моменти, семейство Траволта има един от най-стабилните и дълги бракове в Холивуд. Голямо тестване за брака им е гибелта на техният наследник, само че двамата се оправят с рецесията като посещават сватбен терапевт и дават на другия пространство. „ Ние в действителност доста държим един на различен, пазиме се взаимно и сме откровени един с различен. “ Това разкрива Джон, когато приказва за тайната на щастливия и сполучлив брак, траял съвсем три десетилетия.



Според щерка ѝ никой не е толкоз самоуверен и любящ като майка ѝ.

Ела Траволта не пропуща да похвали своята майка – без значение дали е във връзка на рождения ѝ ден или Деня на майката. Обявявайки гибелта на майка си, 20-годишната Ела показа откровена обява в своя Instagram, като благодари на Кели, че постоянно е била до нея и за нейната безусловна обич. Според нея Кели е „ красива от вътрешната страна и извън, работлива и най-невероятната майка и брачна половинка “.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР