Някои връзки разчитат на случайността и благоприятното протичане на обстоятелствата,

...
Някои връзки разчитат на случайността и благоприятното протичане на обстоятелствата,
Коментари Харесай

Вижте 10 фактора, които правят връзката твърда като скала

Някои връзки разчитат на случайността и удобното протичане на събитията, с цел да се задържат. Други са твърди като канара, непоклатими и мощни пред всички тествания, тъй като сътрудниците в тях построяват непоклатимост и доверие между тях. В мощните връзки се следят някои фактори, които разграничават подобен вид връзки от останалите. Благодарение на тези фактори мощните като камък връзки остават непокътнати и никоя компликация не може да ги унищожи. Тези фактори надвишават любовта и придвижват връзката на по-високо ходило. Тя може да продължи толкоз дълго, колкото тези фактори съумеят да останат в връзките.
Кои са 10-те фактора, правещи връзката мощна и твърда като канара?

1. Приятелство.
Трайната връзка, в която сътрудниците живеят в естетика, се базира на един доста сериозен фактор – другарството. То е равно на мощ и дълбочина. Приятелството надвишава сантименталния набор на връзката и изнася връзките на по-дълбоко равнище. То е трайна основа, върху която връзката стъпва.

2. Доверие.
Ако другарството е солидната основа на връзката, то доверието е нейната запълваща примес – примес, която слепва всяка цепнатина, която се появи, всяко предизвикателство, което може да разклати връзките. Без доверие връзката не би могла да просъществува хармонично задълго.

3. Уважение.
Стабилните и мощни връзки си наподобяват по това, че като главен фактор в тях се явява уважението. Ако двамата сътрудници се почитат взаимно, не употребяват удари под кръста, одобряват всичките си разлики и не ги използват един против различен в борби, това е добър сигнал за непоклатима връзка.

4. Привързаност.
Когато етапа на медения месец отмине, доста двойки осъзнават, че могат да съществуват напълно умерено и без колегата си. Това е и моментът на разпад при доста двойки. Силната и дълбока връзка се разграничава по това, че сътрудниците изпитват обвързаност един към различен, даже когато тази фаза отмине.

5. Работа в екип.
Една от най-честите неточности, които доста двойки вършат, е да се съревновават. Всеки от сътрудниците желае да печели в борбите, желае да е безусловно прав, желае да може повече, желае другият да се съгласява с него. Такива връзки бързо отравят връзката и я разпадат. Вместо това, в случай че работите в екип, връзката ви ще е същински мощна и здрава. Тя няма да се разпадне при първия по-силен вятър, а ще устои.

6. Честност.
Честността е доста значим фактор за стабилността на връзката. Не е нужно да си казвате безусловно всички детайлности от живота си, тъй като някои могат да бъдат спестени. Важно е да има почтеност по най-съществените въпроси.

7. Интимност.
Без фамилиарност, връзката е чисто и просто другарство, общуване, положително отношение към обичан човек, само че единствено толкоз. Интимността е значим фактор в любовната връзка, само че тя надскача половата непосредственост. Интимността значи да споделяте, да допускате другия покрай себе си, да му позволявате да ви вижда мощни, слаби, нуждаещи се или пък можещи.

8. Игривост.
За да е здрава и мощна една връзка, сътрудниците в нея не би трябвало да губят първичната си палавост. Тя поддържа искрата в връзките. Без значение дали връзката ви е в началните си етапи или към този момент е минала в дълготрайни връзки, не забравяйте да проявявате палавост. Колкото по-безгрижно се отнасяте към дреболиите във връзката, толкоз по-малко мотиви ще имате за спорове.

9. Подкрепа.
Винаги би трябвало да сте опора на колегата си, както и той на вас. Даването на поддръжка и схващане на другия значи непоклатимост. Подкрепящата връзка е мощна и устойчива. В нея има естетика, която дава успокоение на сътрудниците, стимулира ги да се прибират с ненаситност при другия всеки ден.

10. Безусловна обич.
Безусловната обич значи да обичаш някого без правила и условия, без блян да го промениш. Просто го обичаш подобен, какъвто е. Приемаш го с всички дефекти и не го съдиш. Не бързаш да коригираш мнението му и нещата, които харесва. Щом те са значими за него, значи са значими за теб.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР