Някои участъци от все още ремонтиращия се бул. "Линкълн" в

...
Някои участъци от все още ремонтиращия се бул. "Линкълн" в
Коментари Харесай

Току-що ремонтиран столичен булевард вече дава дефекти


Някои сектори от към момента ремонтиращия се бул. "Линкълн " в столичния ж.к. "Овча Купел " са почнали да се разпадат. Това сигнализираха от гражданското съдружие "Спаси София ". Ето и техния пост във "Фейсбук " (без редакторска намеса):
"Още ремонтът не е приключил, само че елементи от бул. Линкълн в Овча Купел към този момент се разпадат. Практиката ремонт на ремонта продължава и още веднъж е за сметка на нашите пари, време и качество на градската среда.
За да не се окажем с следващия фалшив обект, настояваме Общината неотложно да разпореди осъществяване на поправки действия по компрометираните сектори. Наложително е и превръщане на водещите линии за незрящи, които още веднъж са неуместно ситуирани и карат хората да заобикалят всевъзможни трудности, включително и пътни знаци. Припомняме, че ремонтът към този момент провокира дискусия, откакто не беше обезпечена велоалея, макар че такава е планувана в проектите на Столичната община, а някой очевидно беше не запомнил и дърветата.
Това е следващият случай на занемарен ремонт в София. През последните години пропиляхме стотици милиони в такива, а качеството на живот не се промени. В предизборната акция всички доста интензивно говореха, че ще се борят с некачествените поправки - напълно скоро общинският съвет още веднъж ще стартира работа и ще забележим, кой ще има смелостта да поддържа по-сурови ограничения против фирмите-изпълнители, с цел да се опазят общите ни пари ".

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР