Някои туристически агенции спряха да продават полети на Ryanair в

...
Някои туристически агенции спряха да продават полети на Ryanair в
Коментари Харесай

Booking.com, Kiwi, Kayak и други туристически агенти, които спряха да продават билети на Ryanair

Някои туристически организации стопираха да продават полети на Ryanair при започване на декември. За това оповестява превозвача, представен от Reuters. Причината е законов и регулаторен напън. Ирландската авиокомпания и Еди от най-големите нискотарифни превозвачи в Европа съобщи, че това няма да засегне годишната облага.

Според Ryanair този ход може да е резултат от напън от страна на националните организации за отбрана на потребителите, нови ограничения за инспекция на клиентите, които е подхванала.

Става въпрос за онлайн туристическите сътрудници като Booking.com, Kiwi и Kayak.
 Шефът на Ryanair се прицелва в 100 милиона евро <a href=бонус " >
100 милиона евро бонус за мениджъра, който предсказа края на ерата на евтините самолетни билети

Какви са изискванията?

През последните години Ryanair, която е и най-голямата самолетна компания в Европа по брой пасажери, стартира поредност от правни провокации против онлайн туристическитр организации, като твърди, че някои начисляват спомагателни такси и работят като блок за връзка с клиентите.

Авиокомпанията съобщи, че някои " транспарантни приложения, като Гугъл Flights, които не прибавят скрити надценки ", не престават да продават полети на Ryanair.

Ryanair даже съобщи, че този ход е добре пристигнал, тъй като чака по този начин да усили % празни места на полет с 1% или 2% през декември и януари и не чака това да повлияе значително на размера на трафика за цялата година или на облагата след облагане за цялата година упътване.

Според компанията междинният брой празни места на полет през декември се е нараснал до 9% от 8% през същия месец на предходната година.

Авиокомпанията е превозила 12,5 милиона пасажери през декември. Ръстът е 9% повече от декември 2022 година, макар че повече от 900 полета бяха анулирани след започване на войната в Газа.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР