Някои туристи казаха, че никога повече няма да стъпят в

...
Някои туристи казаха, че никога повече няма да стъпят в
Коментари Харесай

Разгневените туристи „никога повече няма да стъпят в Уелс“ заради реда за ограничение на скоростта от 20 мили в час

Някои туристи споделиха, че „ в никакъв случай повече няма да стъпят в Уелс “ заради продължаващия спор за рестриктивните мерки на скоростта от 20 благи в час.

Това кара някои, които работят в региона на туризма в Уелс, да споделят опасения, че по-малко хора може да дойдат на посещаване. Но в действителност ли по-бавните скорости ще спрат хората да идват? Или в действителност може да направи Уелс по-привлекателен? Много хора са смутени от пътищата с 20 благи в час, изключително в този момент, когато се ползва новото ограничаване на скоростта. И не е изненадващо, че хората, които наподобяват най-разстроени, са самите поданици на Уелс - за разлика от туристите, те не могат да избягат от по-бавните скорости, когато почивката им завърши.

Последните цифри демонстрират, че повече хора са посетили Уелс през 2023 година от предстоящото. Всъщност визитите са се нараснали с четири % спрямо 2022 година и хората са похарчили 20 % повече пари, оповестява Wales Online. Някои хора прекараха малко мъчно предходната година, тъй като...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР