Някои смятат, че е необходимо да носим със себе си

...
Някои смятат, че е необходимо да носим със себе си
Коментари Харесай

Амулет за късмет – кой талисмани за коя зодия е предназначен

Някои считат, че е належащо да носим със себе си избрани неща, които притеглят всичко най-хубаво в живота.
Амулет за шанс пази от разнообразни неща и всяка зодия си има собствен амулет
Вярваш ли в ориста?

Време е да помислиш за избора на амулет. Астролозите имат вяра, че всеки представител на зодиакалния кръг има свои лични амулети, които го пазят:

Овен

Талисманите за Овен би трябвало да се избират в сходство с техния знак на детайлите на огън. Изображенията на Слънцето, звездите и пламъците са идеални. Освен това са подобаващи дребни амулети под формата на будисткия знак Дорджи. Подходящи са и опашките на животните  - както същински, по този начин и изкуствени аналози. Такива ще предпазят от всички неприятности. На Овен оказва помощ и аленият цвят.

Телец

Телецът е предпазен от самата Земя. Ето за какво за амулет е по-добре да избере предмети, направени от естествени камъни, които съдържат вярната сила за този знак. Червеният цвят, даже петната му, носи неприятности – за разлика от розовото, зеленото и синьото.

Близнаци

Талисманът за Близнаци би трябвало да има намек за двойствеността на самата им зодия. Може да е нещо с изображение на маска, ключ, книга. И огледалото работи най-добре. То е отражение на тяхната природа. Може даже да се зашие в облекла, тъй че да прогони злите планове от самите Близнаци.

Рак

Като воден знак Раците са покровителствани от всичко с облика на морски жители - костенурки, делфини, риби. Подходящ е и амулет от черупки. Добра концепция е изборът на сребро като материал за висулки, а в самите талисмани бели или сребърни нюанси, без нищо алено.

Лъв
Червен конец на ръката - какво не знаете за този бит?
Мадона, Джони Деп, Ани Лорак, Лейди Гага, Леонардо ди Каприо… Какво сплотява тези звезди? Всички те и голям брой други публичен...
Прочети повече
Под егидата на Слънцето Лъвът имат шанс. Така амулетите под формата на небесно тяло, звезди и даже слънчоглед са идеални за него. Не е неприятно за отбрана и камъни от вида на: хризолит, цитрин, кехлибар и рубин.

Дева

Девата е предпазена от самата Майка Земя, по тази причина и изображения или знаци на планетата са добър амулет. Плодовите миниатюри ще донесат благосъстояние и здраве, до момента в който естествените камъни с дупка в средата ще донесат обич и шанс. И най-добре от всичко пази яспис.

Везни

Висулки под формата на везна са подобаващи за представителя на зодия Везни и са чудесни за амулет! Звучи тривиално, само че талисманите за тази зодия би трябвало да съчетават баланс и естетика. Най-добре е да изберете амулети от мед, нефрит, корал или тюркоаз. Това ще притегли шанс. Изображенията на водно конче или пчела ще ви оказват помощ да намерите любовта.
8 предмета, които ще ви донесат шанс
Суеверен ли си? Доверявате ли се на силите? Имате ли потребност от талисман, който да ви пази и да ви дава нужния подтик, с цел да прочие..
Прочети повече
Скорпион

Скорпионите постоянно са късметлии, тъй че не им да носят амулет, от самото начало. Използването на монети с дупка в средата, знаци на жаба или детайл на вода ще оказват помощ за подсилване на силата им, когато би трябвало да реализират нещо съществено. Пентаграмата и осемконечната звезда са техен знак. Талисмани с изображения на ябълка и змия ще донесат обич на дамите, а амулет с форма на рог - на мъжете.

Стрелец

Представителите на зодия Стрелец са предпазени от птиците Феникс и скарабея, а всичко с " конска " тематика ще донесе шанс - от подкова до ездач. Може да употребяват и знаците на лилия, минзухар и карамфил. Това са цветята на тази зодия. Сините и лилавите цветове имат вълшебен сили.

Козирог
Талисман за благополучие и здраве съгласно зодията
От древността до през днешния ден хората имат вяра, че талисмани и амулети им носят благополучие и шанс. Навярно и вие имате предмет, за който считате, че...
Прочети повече
За Козирог подобаващи за амулет антични фигурки, остарели монети, необикновени медальони. Символите на костенурките ще привлекат шанс в живота, а амулети с пчела в бизнеса. По-добре е да изберете в лилави и кафяви нюанси. Работят и „ техните “ камъни - ахат, оникс, гранат.

Водолей

Много Водолеи са скептични към талисманите, само че няма да се откажат от амулета „ за всеки случай “. Нещо от алуминий, аметист, лапис лазули и аквамарин за късметса добра алтернатива. Подходящи са и амулети с изображения на пчела, водно конче, гълъб или висулка под формата на египетския знак на живота Анкх.

Риби

Много представители на зодия Риби имат вяра в ориста. Те деликатно подхождат към избора на амулети. Най-добрият амулет за тях ще са изображения, свързани с водната буря: риба, корали, талази. Хералдическата линия ще им донесе шанс, а коралът, скален кристал, аквамарин, лунен камък и аметист ще ги спасят от злото око.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР