Някои служители са по-добри от другите, но какво става, ако

...
Някои служители са по-добри от другите, но какво става, ако
Коментари Харесай

6 знака, че сте лош служител и дори не го знаете

Някои чиновници са по-добри от другите, само че какво става, в случай че вие сте „ проблемният” във вашия офис? Да бъдеш неприятен чиновник не значи безусловно, че сте ленив и некадърен. Може би просто не сте видът, подобаващ за компанията или пък сте в неправилната промишленост.
Ако смятате, че не вършите добра работа, е значимо да обмислите за какво и по-късно да предприемете стъпки за поправяне на обстановката. Преди да можете да извършите това обаче, би трябвало да сте в положение да определите дали сте неприятен служащ, или не.

Не сте точни
Независимо дали забравяте значими крайни периоди, влизате в срещи със забавяне или пък удължавате обедната си отмора, всяко забавяне като че ли крещи на другите, че просто не почитате скъпото им време.
Постоянно се извинявате
Има латински сентенция, която значително обобщава това: " Онзи, който се извинява, упреква себе си. " Не разчитайте на извинения, с цел да оправдаете некомпетентността си.
Вие вършиме минимума
Правите задоволително, с цел да избегнете уволнението и това е всичко. Ако шефът ви желае да ви разпореди нещо по-сложно и отговорно, вие реагирате с неспокойствие.
Останалите знаци може да откриете в Expert.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР