Някои се опитват да ни привързват към хартиената коалиция в

...
Някои се опитват да ни привързват към хартиената коалиция в
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ние зор за хартиена бюлетина нямаме

Някои се пробват да ни привързват към хартиената коалиция в Народно събрание. Ние победихме за следващ път с техния Изборен кодекс и техните машини за гласоподаване, и техния вътрешен министър. Пороците на машините, подозренията в тях от страна на всички партии, са ясни. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на ексклузивен брифинг.

Ние напън за хартиена бюлетина нямаме. Ние желаеме правдивост и почтеност. Упрекът и молбата ми е да не бързат. Нищо не постанова подобен драматизъм.

Общественият съвет освен че не би трябвало да бъде закрит, а в противен случай - удвоете го, сподели Борисов. Нека разногласието да е там, помолете ЦИК да вкара още хора в този публичен съвет, с цел да има оптималната бистрота, и опция на хората, които имат вяра в Неправителствени организации, а не в ЦИК, да са сигурни.

Предлагам да говорите с сътрудниците доста рационално да извършите всичко допустимо да гарантирате 100% честността на тези машини. От през вчерашния ден тематиката за машинното гласоподаване се подвигна в Съединени американски щати, и настроенията също са 50/50.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР