Някои се опитват да ни привързват към хартиената коалиция в

...
Някои се опитват да ни привързват към хартиената коалиция в
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ние зор за хартиена бюлетина нямаме

Някои се пробват да ни привързват към хартиената коалиция в Народно събрание. Ние победихме за следващ път с техния избирателен Кодекс и техните машини за гласоподаване, и техния вътрешен министър. Пороците на машините, подозренията в тях от страна на всички партии, са ясни. Упрекът и молбата ми е да не бързат. Нищо не постанова подобен драматизъм. От 30 години не е имало толкоз добре работещ парламент. Това сподели по време на брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Ние напън за хартиена бюлетина нямаме. Ние желаеме правдивост и почтеност. Упрекът и молбата ми е да не бързат. Нищо не постанова подобен драматизъм. Общественият съвет освен че не би трябвало да бъде закрит, а в противен случай - удвоете го “, сподели Борисов.

" Предлагам да говорите с сътрудниците, доста рационално да извършите всичко допустимо да гарантирате 100% честността на тези машини. Ние желаеме почтеност и правдивост. Оставете го регион чужбина. Когато го вкараха, те не знаеха какво вършат. Да забележим какво ни е по-важно - българите, които живеят тук, или тези в чужбина. Оставете 40 индивида. Не им давайте мотив да приказват. Бихме ги по техните правила и отново ще ги бием. Разкрихме далаверите им с газа, с петрола, в този момент и с въглищните централи. Говорете с другите сътрудници - оставете региона, оставете 40 индивида, дано всички, които са в чужбина, да имат право да гласоподават. Намери го и Христо Иванов и го питай дали дава гаранции за машините - в случай че дават, да го потвърдят. А не да приказват, че сме хартиена коалиция - дрън, дрън. Това е предложение на Българска социалистическа партия и ние сме го дали обещание това и на нашите гласоподаватели - тези, които се тормозят от машините. Ясни са ми сътрудниците от Политическа партия какво целят. Говорете с сътрудниците от Демократична България, те са систематична партия ", добави още Борисов.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/526778579311716
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР