Някои родители не искат да се отделят от децата за

...
Някои родители не искат да се отделят от децата за
Коментари Харесай

На Нова година с децата - 7 идеи

Някои родители не желаят да се отделят от децата за Нова година, други пък няма на кого да ги оставят. Така или другояче става дума за празник в компанията на енергични малчугани, които би трябвало да занимавате. Вижте 7 хрумвания по какъв начин да прекарате Нова година с децата.
На масата на децата
Обърнете особено внимание на празничната софра на децата. Украсете я тематично - да е пъстра и приканваща. Забъркайте плодови " коктейли " или предложете детско шампанско. Поднесете занимателно аранжирани ордьоври и хапки, вкусни десерти и обичани лакомства на децата. 
Отброявайте времето
Започнете назад преброяване до настъпването на новата година. Надуйте балони и пукайте по един на всеки отминал час, а вътре може да се крие някаква изненада. Другият вид е да приготвите кутийки или пакети с дарове, изненади или лакомства, с които да отмервате оставащото време до новата година.

Вижте също:

 Добави изложение
Музикална стратегия
Децата обичат да се усещат потребни. Възложете им задачата да провеждат празнична, музикална стратегия. Тя може да включва певчески конкурс, съревнование по танци или караоке. Все отново празнувате настъпването на новата година - направете го радостно и шумно, както прилича.
Новогодишна дегизировка
По случай настъпването на новата година дано всеки се облече по-официално - таман мотив за дребните девойки да сложат обичаната си рокля на принцеса. Сложете празнични шапки, занимателни очила или смешни перуки и си направете фотоси, с цел да запомните последните часове от миналата година с усмивка.

 Добави изложение
Капсула на времето
Направете си фамилна капсула на времето, която да отворите следващата година на 31-ви декември. В нея може да сложите фамилни фотоси, лист с стремежи на всеки член от фамилията, с цел да видите кои от тях са се сбъднали, или пък всеки да опише с какво е запомнил миналата година и какво желае да му се случи през новата.
Пижамено празненство
Всъщност няма нищо неприятно, в случай че желаете да прекарате последните часове от изтичащата година в домашна конюнктура, без ненужно лутане. Направете си пижамено празненство - всеки да си облече обичаната пижама, пригответе огромна купа пуканки и отброявайте часовете като играете настолни игри или гледате обичаните филми.

 Добави изложение
Време за фойерверки
Превърнете гледането на новогодишната заря в фамилна традиция. Не забравяйте да вземете бенгалски огън и фойерверки, само че внимавайте и за сигурността на децата.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР