Някои републиканци вече мърморят за отстраняването на председателя на камарата

...
Някои републиканци вече мърморят за отстраняването на председателя на камарата
Коментари Харесай

„Самоубийство за републиканците“: републиканците побесняха, след като „шибаните идиоти“ настояват отново да свалят председателя на Камарата

Някои републиканци към този момент мърморят за отстраняването на ръководителя на камарата Майк Джонсън, R-La., единствено месеци по-късно той беше определен.

Реп. Чип Рой, R-Тексас, по време на изявление в понеделник с Кайтлан Колинс от CNN, посочи опцията Джонсън да бъде отхвърлен от ролята, отбелязвайки, че сътрудниците „ са в действителност разочаровани “ от ръководителя на Камарата.

Рой, който е и ръководител на ултраконсервативната секта на свободата в Камарата на представителите, която отчасти изгони някогашния ръководител на Народното събрание Кевин Маккарти, R-Калифорния, също загатна „ същински диалози тази седмица за това, което [републиканците в Камарата на представителите] би трябвало да създадат отсега нататък “, казвайки, че обстановката беше „ [не] добра. “

Рой наподобява не е единственият член на Републиканската партия, който е неудовлетворен от това по какъв начин се оправя Джонсън – New Republic цитира отчети, които демонстрират, че някои консерватори стават все по-неспокойни.

„ Нарастват обилни опасения относ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР