Някои реални истории от живота вече звучат близо до това,

...
Някои реални истории от живота вече звучат близо до това,
Коментари Харесай

Трансджендър мъж роди син от съпруга си гей

Някои действителни истории от живота към този момент звучат покрай това, което можем да срещнем в научната фантастика. Такава е приказката за щастливото майчинство на Бенет Каспар Уилямс, който самичък роди личния си наследник, забременявайки по натурален път от своя брачен партньор.

Бенет осъзнал, че е транс към 2011 година, а само че чак след четири години подхванал действителни дейности за промяна на пола прекосяване в редовете на мъжете.,пише bg voice. bg

През 2017 година той срещнал любовта си Малик и двамата се омъжили през 2019 година Искали деца и откакто проучили медицинските варианти, решили Бенет да спре краткотрайно с хормоналната терапия, тъй като яйчниците му били още функциониращи и не бил опериран.

Въпреки че е мъж, той нямал нищо срещу да зачене и да износи дете.

През октомври 2020 година родил посредством Цезарово сечение сина им Хъдсън. В болничното заведение сестрите не спрели да го назовават „ майка “, макар че е мъж с брада и мустаци.

Чак по-късно Бенет се подложил на премахване на гърдите – интервенция, която назова „ освобождаваща “. Тя му коствала към 5 000 $.

„ Никога не съм се мразел поради гърдите си, както става с доста транс хора... само че това беше огромно разтоварване за раменете ми “ - показа щастливият родител.

За бременността той разкри, че е се е подготвил душевен, като се научил да преглежда тялото си като „ инструмент “, а не като „ общ брой от полово обусловени стандарти “.

Това му помогнало да осъзнае, че желае да износи дете по натурален път. Забременял към март 2020 година, малко преди пандемията, без здравна интервенция, с изключение на прекъсването на тестостерона. И двамата с Малик не очаквали да се получи толкоз бързо.
Бенет оспорва стандарта, че „ всички дами могат да бъдат майки “, че „ всички майки износват децата си “ и че „ всички хора, които износват дете, са дами “.

Той обича да гледа по какъв начин детето му учи света и се любува на неналичието на предубеждения в детския разум. Казва, че за дребния Хъдсън е изцяло естествено да има “Дада “ и „ Папа “, и че когато порасне задоволително, ще научи, че Дада е този, който го е износили довел на бял свят.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР