Някои представители на средствата за масова информация искат да видят

...
Някои представители на средствата за масова информация искат да видят
Коментари Харесай

Президентът на САЩ уверява, че страната е далече от рецесия

Някои представители на средствата за всеобща информация желаят да видят криза, само че стопанската система на Съединени американски щати е доста надалеч от това, съобщи американският президент Доналд Тръмп във вторник на среща с румънския си сътрудник Клаус Йоханис.

" Рецесията е обвързвана с някои хора в средствата за всеобща информация, които желаят да я видят ", сподели Тръмп, представен от информационните организация, и добави: " Но ние сме доста надалеч от криза ".

" Ако Федералният запас си свърши работата, то ние ще забележим забележителен напредък ", уточни още Тръмп и означи, че това ще бъде " доста потребно за всички ".

Американският президент сподели, че неговата администрация преглежда оферти за понижаване на налозите, само че увери, че това не се прави в отговор на евентуална криза, добавя Асошиейтед прес.

По време на срещата с Йоханис Тръмп сподели още, че Китай съставлява " огромна икономическа опасност " за Съединени американски щати, с която е трябвало да се заемат и предходните администрации във Вашингтон.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР