Някои потребители на iPhone 15 се оплакват не само от

...
Някои потребители на iPhone 15 се оплакват не само от
Коментари Харесай

Нито един ден без проблеми: собствениците на iPhone 15 се сблъскаха с нови проблеми

Някои консуматори на iPhone 15 се оплакват освен от проблеми с прегряването, само че и от вградените високоговорители. Както написа 9to5mac, те издават пресипнал и тропащ тон.

Има няколко коментара в Reddit от консуматори на разнообразни модели iPhone 15, които са забелязали, че звукът е килнат и пука при прекомерно висока мощ. Повечето проблеми са от горния високоговорител.

„ Моят iPhone 15 Pro Max дойде в деня на стартирането му на пазара и откакто го извадих от кутията, позвъняванията в режим хендсфри с цялостна мощ на звука тракат във високоговорителя, като че ли вътре в телефона има течност. Същото важи и за музиката над 80% “ —- написа потребителят. „ Според моя опит звукът трака и пука при избрани видеоклипове или в избрани честотни диапазони “ — написа различен консуматор.

Потребителят Milesabovetech заяви, че се оплаква от проблеми с пукането на звука на своя iPhone 15 Pro Max. Apple смени неговия iPhone два пъти гратис, тъй като разпозна казуса. Други консуматори на iPhone 15 в Reddit също оповестяват, че са желали от Apple подмяна, само че казусът продължава и на новите устройства.

Към момента не е ясно дали има хардуерен проблем с високоговорителите на iPhone 15 или казусът е софтуерен. Apple към момента не е признала никакви свързани проблеми.

Припомняме че с стартирането на телефона започнаха и проблемите за потребителите. Първоначално се прояви прегряването, а по-късно Apple призна казуса и търси неговото решение. Спомнете си също, че консуматор разгласява и своето недоволство по отношение на издуване на батерията. При някои проби се оказа, че корпусът на iPhone 15 Pro Max е прекомерно нежен и се чупи даже и при лек напън.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР