Някои от зодиите в хороскопа са с по-големи шансове за

...
Някои от зодиите в хороскопа са с по-големи шансове за
Коментари Харесай

Кои са най-богатите зодии в хороскопа

Някои от зодиите в хороскопа са с по-големи шансове за замогване от други, сочи ново английско изследване. Част от знаците са богати поради свои гении, а други - поради вродения си нюх към печеленето на пари.

Според проучването най-богати са представителите на зодия Близнаци – 9.9%, като измежду тях са музикалните митове Пол Маккартни и Том Джоунс, както и майстор-готвачът Джейми Оливър.

Астролозите също са единомислещи, че Близнаците умеят да вършат пари. Голяма част от представителите на тази зодия имат истинска заложба, която ги прави неповторими и им оказва помощ да усилват приходите си.

 Близнаци

На второ място в класацията са попаднали Козирозите с 9.6%. Като не по-малко надарени и извънредно спестовни са определяни представителите на тази зодия в астрологията. Богатството си Козирозите реализират и с изключителната им непримиримост и целеустременост.

Първата петица измежду най-богатите зодии се добавя от Овен – 9.4%, Телец – 8.9% и Лъв – 8.6%. Класирането продължава със зодиите Стрелец – 8.2%, Рак – 8%, Риби – 7.9% и Везни – 7.8%.

С минимален късмет за замогване съгласно изследването са зодиите Водолей – 7.7%, Дева – 7.5%, а в дъното на класацията са представителите на зодия Скорпион – 6.5%.

Парадоксално е, че измежду най-бедните зодиакални знаци в хороскопа е и Роман Абрамович, който е зодия Скорпион.

В астрологията Скорпионите са описвани като хора, които по никакъв начин не ценят извоюваните пари. Те чудесно усещат по какъв начин да привлекат нужните средства, само че не съумяват да ги спестят и за малко харчат всичко до стотинка.

 Абрамович

Типичният Скорпион обаче не би се стреснал от обстоятелството, че е изпразнил портмонето си, а незабавно ще потърси нов метод да завоюва пари.

Според миналогодишната ранглиста за най-богати хора във Англия до върха стигна още веднъж представител на зодия Близнаци - стоманеният магнат Лакшми Митал, със положение, оценено на 12.7 милиарда английски лири.

Точно 1000 са милиардерите на Острова, написа Дейли мейл, като общото им благосъстояние е оценено на 414.2 милиарда английски лири.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР