Някои от зодиите са доста услужливи. Те не мислят дълго,

...
Някои от зодиите са доста услужливи. Те не мислят дълго,
Коментари Харесай

Това са най-услужливите зодии

Някои от зодиите са много услужливи. Те не мислят дълго, работят импулсивно, благи са, оказват помощ на приятелите си незабавно и не обмислят следствията. Веднага биха дали пари на околните си, в случай че се нуждаят от това. Ето кои са те, съгласно " Pink Villa ".

Телец

Може да се разчита на тези зодии. Те постоянно поддържат приятелите си - прочувствено и финансово, пазят ги. С наслаждение щи ви дадат пари, в случай че имате непредвидени разноски или мечтаете за билет за концерт. Телците са лоялни и дават материална поддръжка. Искат да видят по какъв начин фантазията на приятелите им се сбъдва - услужват с пари за бизнес начинание, за обучение и така нататък Грижат се за околните.

Риби

Те са като едни магични същества, като ангели и всеки желае да има другар като тях. Рибите усещат по кое време имате финансови проблеми, още преди да им кажете. Ще ви услужат с пари, без да попитате, скрито ще ви ги сложат в чантата. Няма въобще да желаят да разискват този заем. Тези зодии имат мощна вътрешен глас и са доста състрадателни - не желаят да ви е мъчно. Ще ви почерпят и с храна, ще ви издигнат настроението. Помагат доста.

Везни

Везните са миротворци. Те желаят да запазят хармонията във връзките, държат приятелите им да са спокойни и уравновесени. Мили са, другарски настроени, ще ви подадат ръка, ще ви оказват помощ, ще ви накарат да се успокоите. Винаги ще ви услужат с пари, с цел да изгладите нещата. Може да ви почерпят с кафе или вечеря. Те държат да сте открити, да споделяте добре, да споделяте проблемите си. Уважават ви и желаят да сте добре, разяснява teenproblem.net.

Стрелец

Тези зодии имат вяра, че изобилието е нещо доста хубаво. Те живеят по този начин, като че ли всеки ден е финален - не пестят и не мислят доста за парите. Винаги ще ви услужат с нужната сума, с цел да си изкарате добре и вие, да се забавлявате, да сбъднете някоя фантазия. Стрелците чудесно знаят, че един път се живее и не вършат огромни пресмятания. Мили са, оказват помощ, поддържат ви. Знаят, че няма по какъв начин да предвидите всеки един разход и влагат във вашите цели.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР