Някои от участниците в безредиците във Вашингтон, които нахлуха в

...
Някои от участниците в безредиците във Вашингтон, които нахлуха в
Коментари Харесай

Някои от участниците в безредиците във Вашингтон са загубили работата си

Някои от участниците в безредиците във Вашингтон, които нахлуха в Капитолия, са изгубили работата си, откакто интернет детективи разгласили самоличността им, съобщи Ройтерс.

Полицията на Федералиня окръг Колумбия разгласява фотоси на участници в щурма и евентуалните обвинявания против тях.

ФБР също прикани обществеността да помогне да бъде открита самоличността на участниците. Бързо бяха разпознати лица, които са взели участие в предходни манифестации на Тръмп, а също и последователи на тайните теории от придвижването "КюАнон ".

"Да ги назовем поименно и да ги посрамим! ", гласеше заглавието на тематика в Туитър, отдадена на откриването на участници в безредиците.

Един от тях да вземем за пример е уловен на полицейските фотоси с баджа на компанията, в която работи. Оттам незабавно оповестиха, че въпреки и да поддържат правото на митинг на чиновниците си, ще го уволнят, тъй като при размириците е имало опасност за живота и здравето на други хора. Жена от Чикаго описа, че също е изгубила работата си, макар че съгласно нея не е направила нищо неправилно и не е влизала в постройката на Конгреса. Преподавател от лицей в Пенсилвания подал оставка, откакто от образователното заведение създали инспекция поради качено от него видео във Facebook от мястото на събитията.

В аероплан, изпълняващ полет от Далас за Вашингтон, се стигна до устен конфликт сред последователи на Тръмп и останалите пасажери, откакто поддръжниците на президента прожектирали върху тавана на кабината и по стените логото "Тръмп 2020 ", съобщи Асошиейтед прес. Според последователите на Тръмп пасажер ги заплашил, че ще ги убие, след което почнал скандал, който завършил след намесата на стюардеса. Случката се разиграла във вторник вечерта след кацането на самолета на интернационалното летище "Дълес " във Вашингтон. Кадрите от случката бяха качени в Туитър от жена, която е самостоятелна журналистка и правозащитничка от Портланд. Авиокомпанията съобщи, че не са викани правоохранителните органи и че пасажерите са слезли от самолета и са си тръгнали без повече катастрофи.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР