Някои от тях са били съкратени по погрешкаСлед като в

...
Някои от тях са били съкратени по погрешкаСлед като в
Коментари Харесай

Илон Мъск помолил уволнените си служители да се върнат на работа

Някои от тях са били съкратени по простъпка

След като в петък Twitter Inc уволни почти половината от личния състав си след придобиването на компанията от Илон Мъск за 44 милиарда $, огромната обществена медия в този момент се обръща към десетки чиновници, които са изгубили работата си, и ги моли да се върнат, заяви през уикенда организация Блумбърг, цитирайки източници, осведомени с въпроса, съобщи.

Някои от тези, които са помолени да се върнат, са били съкратени по простъпка. Други пък са били освободени, преди управлението да осъзнае, че тяхната работа и опит могат да са нужни за построяването на новите функционалности и услуги, които Мъск планува, се показва в информацията на организацията.

Наскоро Twitter уволни 50 на 100 от своите чиновници, в това число чиновници от екипа за доверие и сигурност, написа по-рано през предходната седмица в " Туитър " ръководителят на звеното на компанията за сигурност и честност Йоел Рот.

Туитове от чиновници на обществената медийна компания означават, че екипите, отговарящи за връзките, поддържане на наличието, човешките права и етиката на машинното образование, са измежду съвсем изцяло унищожените, както и някои продуктови и инженерни екипи.

В събота Twitter актуализира приложението си в Арр Store на Apple, с цел да стартира да таксува с Щатски долар 8 на месец така наречен " сини отметки " за инспекция, което е първата огромна проверка на Мъск на платформата за обществени медии.

На този стадий от Twitter не разясняват информацията на Блумбърг.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР