Някои от тях били с дължина от 25 см. 22-годишната

...
Някои от тях били с дължина от 25 см. 22-годишната
Коментари Харесай

Ще Ви Гръмне! Тя Се Превиваше От Болки, Но Когато Лекарите Изтръгнаха Това От Червата Й Умряха!!! Шок Снимки!

Някои от тях били с дължина от 25 см. 22-годишната Неха Бегум от Утар Прадеш в Северна Индия дълго страдала от болки в стомаха, повръщане и запек. Оплакванията й не стихвали в продължение на месеци и макар, че тя на няколко пъти ходила на обзор при локалните лекари, те не могли да я диагностицират. Давали и единствено болкоуспокояващи.

Състоянието на Неха внезапно се влошило и след изострен припадък тя била призната в KG Nanda Hospital в Чандаули. При прегледа медиците там незабавно заподозрели, че нещо извънредно пречи на проводимостта на червата и решили да оперират, надявайки се да открият повода за казуса.

По време на 5-часовата интервенция, те разкрили, казусът е още по-необикновен, в сравнение с са си представяли.

" Когато я прегледахме, че казусът е в червата, само че нямахме визия защо тъкмо става дума. Решихме да оперираме, с цел да забележим какво предизвиква запушването ", сподели доктор Ананд Пракаш Тивари, хирург от индийската болница.

" Бяхме шокирани да намерим живи кръгли червеи, увити към червата. Извадихме повече от 150 живи. Това е извънредно необикновен случай ", прибавя той.

Според лекаря яйцата на червеите може да са влезнали в тялото й през устата на Неха, предава офнюз.бг.

" Заразата може да се дължи на липса на хигиена в региона, където дамата живее, прибавя Тивари.

22-годишната Неха се възвръща от интервенцията и към този момент може да яде твърда храна. Очаква се да се възвърне изцяло.
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР