Някои от сензорите за страничен удар при електромобилите трябва да

...
Някои от сензорите за страничен удар при електромобилите трябва да
Коментари Харесай

Производител на електромобили изтегля 730 броя от пазара

Някои от датчиците за непряк удар при електрическите автомобили би трябвало да бъдат сменени, показват от компанията
Виетнамският производител на коли VinFast разгласи, че ще изтегли 730 бройки от своя модел електрически автомобили VF e34, налични единствено на вътрешния пазар, с цел да направи инспекции и да размени датчиците за непряк удар, написа Ройтерс, представени от " ".

VinFast, която стартира работа през 2019 година, е звено на най-големия когломерат в страната Vingroup. Компанията е продала 2208 от електрическите автомобили си, откогато те бяха пуснати на пазара в края на предходната година.

" Сензорите за непряк удар на системата за въздушната възглавница може да отчетат неточност за несъответственост с контролера на възглавницата... и затова може да изпрати неправилен сигнал към контролера ", изясняват от VinFast в свое изказване.

Производителят на електрически автомобили се приготвя да стъпи и на пазара в Съединени американски щати, където се надява да се конкурира с огромните имена в сектора и да достави първата си партида от 5000 напълно електрически спортни модели коли през ноември.

Компанията е отчела съвсем 65 хиляди резервации в международен мащаб и чака да продава 750 хиляди от возилата си годишно до 2026 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР