Някои от предложенията на “Има такъв народ за програма на

...
Някои от предложенията на “Има такъв народ за програма на
Коментари Харесай

„Промяната“ май си търси причина да не участва в кабинета, не харесали предложения на ИТН за програмата

Някои от предложенията на “Има подобен народ ” за стратегия на евнтуалния кабинет с мандат на Българска социалистическа партия са неприемливи за “Продължаваме смяната “. Това изясни пред публицисти шефът на депутатите от Политическа партия Андрей Гюров, само че отхвърли да уточни с кои оферти не е съгласна партията.

Вчера завърши първият кръг от договарянията, които Българска социалистическа партия организира за кабинета. До края на деня през днешния ден Демократична България, Политическа партия и самостоятелните депутати би трябвало да кажат дали са съгласни с оферти, които Има Такъв Народ направи към програмата за държавното управление. Тя стъпва върху тази, която сътрудниците изготвиха за провалилия се първи мандат на Политическа партия, само че хората на Слави Трифонов едвам в този момент вършат оферти, защото преди тя не бе съветвана с тях.

Програмата не е комплектована. Вчера получихме предложенията и имаме време до края на деня да представим нашите мнения, процесът тече, изясни той.

Запитан подготвени ли са да седнат на една маса с Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия и Демократична България, сподели: Не мисля, че сега това би бил формат, който ще е работещ.

Не мога да потвърдя, че идната седмица ще има претендент за министър председател, сподели още Гюров./24 часа
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР