Някои от партиите са искали да се промени позицията ни

...
Някои от партиите са искали да се промени позицията ни
Коментари Харесай

Каракачанов: Новият премиер говори само за промяна на позицията към Македония

Някои от партиите са желали да се промени позицията ни по Северна Македония по време на съвещанието на КСНС, съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов по Нова тв. " Единната позиция е непокътната единствено поради президента Румен Радев, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ ", добави той.

" Заради това не се промени позицията. Защото от момента в който бе определен сегашният министър председател приказва за смяна на позицията ", добави той пред Нова.

През годините България постоянно е била подложена на напън. И за блоковете на АЕЦ, и за албански бежанци. Дори сегашната съветничка на премиера Весела Чернева ни сочеше нас - Вътрешна македонска революционна организация за всичко по македонския въпрос.

Според него България не би трябвало да се връща обратно, а съседите да се движат напред. " Не мога да схвана техния идиотизъм. 28 години спореха с Гърция за неща, които не бяха прави ", добави той. И даде образец с българска инвестиция в захарен цех в Битоля, след което незабавно съседите махнали митата на меласата, с цел да го съсипат.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР