Някои от основните футболисти на ЦСКА направиха специални видеопослания от

...
Някои от основните футболисти на ЦСКА направиха специални видеопослания от
Коментари Харесай

ЦСКА: Останете си вкъщи! Ще спечелим този мач заедно!

Някои от главните футболисти на ЦСКА направиха специфични видеопослания от домовете си към всички почитатели, с апел да останат у дома, с цел да се преборим по-бързо с епидемията от ковид.

Капитанът Петър Занев пък насочи специфични благодарности от името на клуба към медицинските лица, които непрекъснато се борят с подлото заболяване.
Спират футбола в България за един месец Решението влиза в действие неотложно
В понеделник точно на рождения си ден, спортният шеф на ЦСКА Кристиано Джарета също насочи апел от персоналния си профил в Instagram към всички българи да останат по домовете си, с цел да се оправим по-бързо с казуса. Италианецът е изключително сензитивен по тематиката, защото родината му е втората най-засегната страна от болестта в света след Китай.



" Целият тим моли да се съблюдават прецизно рекомендациите на специалистите, тъй като битката с вируса е обвързване на всеки от нас и единствено дружно можем да се оправим с него, когато сме дисциплинирани и виновни "

" Вижте видеото и послушайте препоръките на нашите момчета, с цел да се забележим час по-скоро по стадионите и да се радваме още веднъж на огромните армейски победи! ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО! ", написаха " алените " в клубния си уебсайт .
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР