Някои от новините звучат като лоша шега. На церемонията по

...
Някои от новините звучат като лоша шега. На церемонията по
Коментари Харесай

Байдън ще се кандидатира за втори мандат. Америка никога няма да му го прости

Някои от новините звучат като неприятна смешка. На церемонията по търкаляне на яйца в Белия дом президентът Байдън сподели, че ще се кандидатира за втори мандат.

„ Планирате ли да се кандидатирате за преизбиране? “ попита водещият на ЕнБиСи Ал Рокър. „ Планирам да бъда избран отново, Ал. Просто още не сме подготвени да го обявим ”, отговори Байдън.

Трябва да кажа, че на миналогодишната гала по търкаляне на яйца Джо Байдън също блесна. Първо се стресна от Великденския заек. Всъщност от индивида, облечен в костюм на заек, само че висшият главнокомандващ на Съединени американски щати не разбра това и се изнерви.

Но даже тази история – Джо Байдън, затворен в личния си свят си – не стресна обществеността, както кандидатурата му за преизбиране. „ Просто не разбирам по какъв начин е допустимо това “, сподели Доналд Тръмп, който след ареста си изглеждаше невероятно да бъде сюрпризиран с каквото и да било.

Лекият проблем е, че Джо Байдън явно не е на себе си. Шефът на най-голямата нуклеарна мощ се опасява от Великденския заек. Той не разпозна лицето на Риши Сунак и се опита да го отблъсне, когато английският вицепремиер протегна ръка да се ръкува с него. Той споделя: " Повече от половината дами в моята администрация са дами. " Но обръщането на внимание на това се смята за непристойно, това се счита за работа на маргинали и почитатели на теориите за интрига.

Въпреки очевидната полуда на концепцията за преизбиране, претендентът Байдън е потребен за Демократическата партия по собствен метод. През последните три години тези фигури толкоз сполучливо ограбиха хазната и разгневиха толкоз доста американци, че появяването на всеки нов човек в Белия дом може да им донесе дълги присъди. Ще им припомнят за всичко - за трансджендър хората, за коронавирусните блокировки, за Украйна, за бъркотията по южната граница на Съединените щати. Единствената вяра на демократите в този момент е в Байдън - той няма да ги съобщи.

Вторият мандат на Байдън е още по-изгоден за тези кукловоди от „ дълбоката американска страна “, които дърпат конците на марионетките и от двете партии. Ако съумеят да набутат за повторно в Белия дом явно изглупял претендент, който множеството американци презират и ненавиждат, това ще бъде превъзходно образно удостоверение на тяхната неограничена власт.

Именно тази насмешка със здравия разсъдък ще покаже какъв брой тоталитарна е диктатурата, открита от американската олигархия. Дори имитацията на някаква там народна власт може да бъде забравена. Цяла Америка ще бъде принудена да въздъхне смирено да одобри лудия дъртак за собствен водач, по този начин да се каже.

И по този начин, какво е Америка? Всички прогресивни международни медии ще пишат с страхопочитание за американските избори, патентованите политолози във всички страни ще приказват намръщено за вероятностите на претендента Байдън. Добре би било да не виждат, че „ кралят е гол “ – или по-скоро изцяло незапознат. Това не е ли международна осведомителна тирания? Най-чиста.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР