Някои от най-обичаните и известни онлайн любимци на тийнейджърите –

...
Някои от най-обичаните и известни онлайн любимци на тийнейджърите –
Коментари Харесай

Звездите на Vbox7.com учат младите на интернет грамотност

Някои от най-обичаните и известни онлайн любимци на младежите – Мино Караджов, Иван Тишев и Надя Петрова от първия уеб тийн сериал у нас – „ Не по този начин, брат! “, както и Мона Гочева от „ Секс лафче “, застават зад акцията „ От теб зависи “.

Тя започва в Световния ден за безвреден интернет и нейната цел е да покаже на децата и младежите по какъв начин да сърфират безвредно в интернет и да отстояват себе си в обществените мрежи. Инициативата е на Теленор България, като се реализира взаимно с Националния център за безвреден интернет и с поддръжката на уеб страницата за видео развлечение Vbox7.com.
 Мино Караджов Мино Караджов
Чрез къси видеа онлайн звездите на Vbox7.com ще споделят най-провокативните мнения, които са получавали за себе си в обществените мрежи. От „ подстрижи се бе, харпун “ до „ има огромни искания, само че най-малко прави хубави селфита “, онлайн любимците са прочели за себе си най-различни мнения. Иван, Мино, Надя, Мона и още обичани от децата и младежите звезди като Прея, Вензи, Виктория Георгиева, Ангел от „ Оги 23 “, Цуро, Емил Конрад и Боряна Стефанова ще дават препоръки от първо лице за безвредно онлайн държание, защо да внимаваме и по какъв начин да се предпазваме от експанзия онлайн.

Всички мнения и истории в акцията са по действителни случаи. Те могат да се случат на всяко дете или младеж. Дигиталната просветеност не се учи в учебните заведения, а множеството родители нямат уменията по какъв начин да споделят ефикасен модел на онлайн държание на децата си, по тази причина посредством известните лица, заставащи зад акцията, уредниците се надяват техните послания да доближат до подрастващите.

В уеб страницата на акцията звездите ще споделят своите препоръки по какъв начин да се оправяме с провокации и провокации на разнообразни тематики онлайн - другарство с непознати, тормоз на расова основа, секстинг, подправени вести, кражба на идентичност, виртуални войни, его и други. Те ще ни приканват да бъдем деликатни в интернет и да не сеем ненавист в онлайн пространството.

За „ Не по този начин, брат! “:

„ Не по този начин, брат! “ е първият онлайн сериал у нас, притежател на премията „ Златен чадър “ за най-хубав уеб сериал от интернационалния фестивал Mediamixx 2017 в Солун. Реализираните четири сезона и едно особено издание на сериала, генерираха над 34 милиона гледания онлайн, а почитателите му онлайн са над 150 хиляди.

За Мона Гочева:

Мона Гочева е актриса. В биографията й влизат някои от най-известните български сериали, а с изключение на с актьорство, тя е създател и водещ на лична видео поредност във Vbox7.com, отдадена на любовта и връзките – „ Секс лафче “ с над 35 хиляди фена онлайн.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР